Cena dopravy - 210Kč s DPH
Jeden kus = jedna zásilka
Max. hmotnost zásilky 31,5 kg
Zásilka nemůže být na paletě!
Maximální šířka = 80 cm
Maximální výška = 60 cm
Maximální délka = 200 cm
Cena dopravy do 100Kg - 750 Kč
Ostatní, dle váhy a vzdálenosti,
cenu zasíláme k odsouhlasení.
katalogové číslo: | 7330620 |
výrobce: | Prismafood |
cena bez DPH: | 21 296 CZK |
cena vč. DPH: | 25 768 CZK |
Výkonná elektrická pizza pece řady PLUS XL - jednokomorová. Snadné mechanické ovládání umožňuje individuální nastavení výkonu 3 spodních a 3 horních vysokoteplotních pancéřovaných těles (rychlý náběh teplot) v komoře. Možnost zcela vypnout spodní/horní tělesa. Komora je vybavena komínkem, analogovým teploměrem a termostatem do 500°C. Robustní pec, kvalitní izolace z minerální vlny, šamotové dno, osvětlení komory, nerezové provedení dveří a čela. Pec je navíc vybavena horním zákrytem.
Firma Prismafood je předním evropským výrobcem technologie pro pizzerie. Všechna zařízení jsou vyráběna v továrnách ve Valvasone, provincie Pordenone v Itálii. Vášeň, kompetence a neustálé vzdělávání zaměstnanců, spolu s rozsáhlými zkušenostmi z řízení, umožnily rychlý rozvoj firmy. Společnost Prismafood srl vlastní celý výrobní proces čímž může garantovat svým zákazníkům pernamentní kvalitu a rychlou reakci na jakýkoli požadavek, technickou podporu či dodávku originálních náhradních dílů.
Prostřednictvím zastoupení v ČR je zajištěn trvalý sklad náhradních dílů a technologická podpora všem produktům.
Hmotnost: | 85 kg |
---|---|
Šířka: | 1000 mm |
Hloubka: | 954 mm |
Výška: | 413 mm |
Provedení: | nerezové čelo a dveře |
Napájení: | 400 V |
Příkon: | 6 kW |
Ovládání: | elektromechanické |
Regulace teploty: | 45 - 455°C |
Rozměr komory: | 720 × 720 × 140 mm |
Teploměr: | 1x analogový |
Příkon těles spodních: | 3 × 1 000 W |
Příkon těles horních: | 3 × 1 000 W |
Pizza průměr: | do Ø 35 cm |
Počet komor: | 1 |
Plné dveře: | ne |
Prosklené dveře: | ano |
Provedení komory: | šamotové dno |
Vniřní osvětlení: | ano |
Regulace teploty pro každou komoru: | ano |