počet produktů: 0
cena: 0 CZK
kontaktní formulář
chci zaslat dotaz
možnosti plateb
počítadlo přístupů
celkem: 2317126

www.gastroshopping.cz

Cena dopravy - 210Kč s DPH

Jeden kus = jedna zásilka
Max. hmotnost zásilky 31,5 kg
Zásilka nemůže být na paletě!
Maximální šířka = 80 cm
Maximální výška = 60 cm
Maximální délka = 200 cm

 Cena dopravy do 100Kg - 750 Kč

  Ostatní, dle váhy a vzdálenosti,

   cenu zasíláme k odsouhlasení.



Vařič ponorný Sous Vide Softcooker

Vařič ponorný Sous Vide Softcooker
0% (0 hodnocení)
katalogové číslo: 69060002
výrobce:SIRMAN
běžná cena:26 499 CZK
cena bez DPH:18 731 CZK
cena vč. DPH:22 665 CZK
Skladem v expedičním skladu, expedice do 24 hodin
18 731 CZK bez DPH
vložit do košíku
ks
popis
obrázky
parametry
soubory a odkazy
diskuze

Softcooker je určen pro pozvolné vakuové vaření ve vodní lázni při nízkých teplotách 60–95°C. Potraviny, zpracované tímto způsobem, neztrácejí svůj vzhled, chuť ani barvu a zachovávají si šťavnatost a důležité živiny . Ideální do restauračních provozů vyšší kategorie především k přípravě ryb, drůbeže, jatečního masa a zeleniny. Minimální váhový úbytek. Bez rizika rozvaření a nasáknutí potravin vodou. Zachování aroma. Nízké energetické náklady. Zařízení není dodáváno s nádobou, nutno objednat zvlášť.

  • Vysoká přesnost regulace teploty na 0,03 °C.
  • IP X3 bezpečnostní ochrana nerezové konstrukce.
  • Může být použito v nádobách s max. hloubkou 16,5 cm.
  • Nejlepší výkony až do 50 litrů.
  • Pracovní teplota 20 – 95 °C.
  • Ochrana vypne zařízení v případě nedostatku vody.
  • Oběhové čerpadlo zajišťuje stejnoměrnou teplotu vody v celé nádobě.
  • Bezpečnostní čidlo zajišťuje vypnutí zařízení v případě přehřátí nebo přetížení.
  • Rukojeť z nerezové oceli umožňuje snadné přenášení.

Vakuové vaření (sous-vide cooking) bylo vyvinuto před několika lety. Proces byl vyvinut v okamžiku, kdy kuchaři začali pracovat na efektivní a perfektní přípravě foie gras. Nejlepší metodou se ukázalo vaření ve vákuu při nízkých teplotách, které zajistí citlivá elektronika s možností regulace teploty s odchylkou +/- 0,03 °C. Se správným zařízením, jako je Softcooker značky SIRMAN, je zajištěno jemné a šetrné vaření, uchování důležitých živin, intenzivní chuti, šťavnatosti a aroma výsledného produktu, jež je cílem každého profesionálního kuchařského umění.

Francouzský výraz Sous-vide – vaření ve vákuu, je metoda vaření, která je určena k udržení neporušenosti vařeného produktu delší dobu při relativně nízké teplotě. Potraviny se vaří po dlouhou dobu, někdy i více než 24 hodin. Na rozdíl od běžného vaření, sous-vide cooking používá sáčky pro vaření produktu v horké vodě pod bodem varu (obvykle kolem 60 °C ).

Softcooker SIRMAN s citlivou regulací teploty a dokonalou funkcí rovnoměrného víření vody ve varné nádobě je používán v mnoha restauracích, které jsou oceněny hvězdičkami Michelin, což lze považovat za to nejlepší doporučení tohoto zařízení do vaší kuchyně.

Parametr Hodnota
napětí 230 V
příkon 2 000 W
rozměr (š.hl.v.)* 130 x 260 x 340 mm
váha 4,5 kg
Vařič ponorný Sous Vide Softcooker
Vařič ponorný Sous Vide Softcooker
Vařič ponorný Sous Vide Softcooker
Vařič ponorný Sous Vide Softcooker
Diskuze je prázdná.
přidat příspěvek do diskuze
X

Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka).